eurojackpotvinnerhistoriefremside

Ble Eurojackpot-millionær: - Fantastisk

En mann fra Stavanger sikret seg millionpremie tirsdag kveld, men førstepremiepotten var det ingen som klarte å ta. Potten vokser dermed til ca. 470 millioner kroner.

EUROJACKPOT: Spillet med de høye pottene.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. september 2024Endret:18. september 2024

Ingen spillere fra verken inn eller utland klarte å ta de største pottene i Eurojackpot tirsdag. Dermed vokser førstepremiepotten til ca. 470 millioner kroner, og andrepremien blir på ca. 66 millioner kroner.

Selv om ingen tok de største pottene denne tirsdagen, var det en mann fra Stavanger som fikk den nasjonale premien og ble millionær.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

–Fantastisk

Den nasjonale premien på 1 million kroner gikk denne gangen til en mann i 50-årene fra Stavanger i Rogaland. Mannen var hjemme og ventet på at kona skulle komme hjem da vi ringte. Han ble veldig overrasket over å få Telefonen fra Hamar, i og med at det var kort tid siden han leverte kupongen.

– Takk, det var jo veldig spesielt, sier mannen når vi gratulerer han med premien.

– Jeg tror jeg er litt i sjokk, men det er jo fantastisk. Jeg var ikke forberedt på dette, og hadde aldri trodd at jeg skulle vinne. Jeg satt jo akkurat i stolen og leverte, sier siddisen som hadde levert bare et par timer før fristen.

Siden det kom så brått på, hadde mannen ikke rukket å tenke på hva premien skulle brukes til.

– Nei, jeg må nok la det synke inn litt først. Men det skal bli gøy å sjekke kontoen, sier han avslutningsvis.

Mannen hadde kjøpt kupongen med mobilen, og vil få overført millionpremien i løpet av de nærmeste dagene.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To på rad

Det er ikke lenge siden noen klarte bragden med å gjette seg frem til 5+2 rette. Fredag 30. august var det en Tysk spiller som vant hele førstepremiepotten på 1 078 864 760 kroner. Påfølgende tirsdag skjedde det igjen, men denne gangen til en Polsk spiller som vant førstepremiepotten på 117 millioner kroner. 

Nye muligheter fredag

Allerede på fredag 20.september er det klart for en ny Eurojackpot-trekning. Førstepremien vil gi ca. 470 millioner kroner i premie, og andrepremien blir på ca. 66 millioner kroner.

Lykke til.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler