jokervinnerhistorie

Jokeren sørget for millionpremie: – Trenger litt tid til å fordøye det

En kvinne fra Drøbak ble onsdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Hun gikk til topps og vant drøyt 2,5 millioner kroner, etter at jokeren spratt frem.

JOKER-JUBEL: Jokeren dukket opp og sørget for at kveldens Joker-kandidat vant toppremien på over 2,5 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. august 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en kvinne fra Drøbak i Akershus som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Drøbakingen var dermed sikret en inngangspremie på 519 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 594 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Du verden. Det er jo helt utrolig, sier kvinnen overrasket da Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Joker-kandidat.

Kvinnen forteller at hun har spilt Joker mange ganger tidligere og er godt kjent med hvordan spillet fungerer. Likevel ønsket hun å overlate opp/ned-valgene til maskinen Embla.

Jokeren på siste tall

Dermed ble det opp til datamaskinen Embla å ta de logiske opp/ned-valgene for kvinnen onsdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

5 - 4 - 4 - 7 - 0

Det startet bra med treff på første tall, før det ble bom på det andre. På tredje tallet ble det treff, før det også på fjerde tallet ble en lei bom. På det siste tallet spratt imidlertid jokeren frem og sendte drøbakingen til topps på premiestigen

Kvinnen kan dermed smykke seg med tittelen som Joker-millionær og glede seg over at nøyaktig 2 594 000 kroner er på vei til hennes konto.

– Dette hadde jeg aldri trodd

Da vi ringer tilbake etter trekningen er det en blid og fornøyd kvinne som svarer.

– Dette er jo helt uvirkelig. Jeg så trekningen på tv og det var jo spenning hele veien, ler hun og legger til:

– Jeg var egentlig veldig fornøyd med den premien jeg allerede hadde vunnet, så at det skulle bli så mye mer er jo helt utrolig, stråler hun glad.

Kvinnen forteller at hun trenger noen dager på å la millionbudskapet synke inn før hun bestemmer seg for hva hun skal bruke premien på.

– Dette hadde jeg aldri trodd at skulle skje meg, så jeg trenger litt tid til å fordøye det.

En ting er hun likevel sikker på:

– Jeg må hvert fall dele litt med mine nærmeste, så de skal få en bit hver, avslutter hun fornøyd.

Kupongen kjøpte hun på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mer enn 20 000 Joker-premier

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie i kveldens Joker-trekning. Mer enn 20 000 små og store premier ble delt ut denne onsdagskvelden til heldige vinnere.

Blant disse var det fire personer som hadde 5 rette og sikret seg 69 590 kroner hver i andrepremie.

Joker
7. august 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekningen. Potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler